_MG_5415

Wij, eigenaren Sandra & Jason, woonden en werkten in het VK, toen we besloten dat we in 2010 iets heel anders wilden doen. De aantrekkingskracht van de horeca was groot, aangezien we beide graag reizen en graag verschillende accommodaties uitproberen.

Waarom Brugge

De keuze voor Brugge was snel gemaakt. Brugge is de perfecte plek om te wonen met kinderen. Onze kinderen Jules & Maksim, slechts 6 en 2 jaar oud toen we de overstap maakten, vinden het hier geweldig. Bovendien heeft het ook voor toeristen veel te bieden. Festivals, theaters, restaurants, musea, parken en prachtige stranden vlakbij. Het is echt een sprookjesachtige stad, waar het belangrijkste vervoermiddel de fiets of de benenwagen is.

Uitgebreide Werken

Dus na een zoektocht van 6 maanden, waarin Sandra heen en weer reisde om geschikte panden te bekijken, vond haar broer John, die al een prachtige B&B in Brugge runde - Huis 't Schaep , een woning voor ons. We konden meteen zien hoe dit pand zowel als ons huis als ons bedrijf zou kunnen werken. De perfecte ruimte voor royale kamers, de perfecte locatie voor alle toeristische bezienswaardigheden, de perfecte locatie voor rustige avonden en de perfecte plek voor ons.
Nog 18 maanden van uitgebreide renovatiewerken later, waar Jason nog steeds in het VK werkte als verkoopdirecteur, opende The Townhouse uiteindelijk in juli 2012. We waren blij om weer samen te zijn als familie, maar ook omdat we eindelijk konden doen waar we zin in hadden.

Families Welkom

We streven we ernaar kleine luxe details te combineren met persoonlijke accenten. Jason heeft zoveel gereisd en in zoveel grootschalige luxe hotels verbleven, dat hij behoefte had aan iets kleinschaligs. Maar omdat we zelf kinderen hadden, vonden we ook dat we iets moesten bieden voor gezinnen die op zoek waren naar dezelfde luxe. Het is tenslotte niet zo dat je niet een bepaalde luxe wilt, omdat je kinderen hebt.
We hebben veel mensen gemotiveerd om hetzelfde te doen; niet in de laatste plaats Sandra's andere broer en zijn partner - Wim & Anuschka - die in 2015 La Paulowna Boutique Hotel in Den Haag openen. Inmiddels hebben we veel terugkerende gasten en een beter compliment bestaat er niet, nietwaar?

Tot snel

Nu lopen we vaak na het werk even de stad in om een kopje koffie, lunch of diner te doen. Op een van de vele prachtige pleinen, alleen of met vrienden. En we ontdekken nog steeds verborgen plekjes in het mooie Brugge. 

We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze Boutique B&B The Townhouse. Sandra, Jason, Jules & Maksim